TASTE OF INDIA GENT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 455 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Taste of India Gent. Meer weten? Ontdek meer

14 jan 2023 om 22:32 Heel lekker
5 jan 2023 om 15:58 Food is way too expensive for what you receive. One of the main dishes was not full portion. The vindaloo was full of potatoes and almost no chicken. All dishes tasted the same and it was barely spicy.
27 dec 2022 om 1:11 not tasty like before i had a problem with my order and the owner close the phone in my face! then when my boyfriend go pick up the food he saw directly that he was not welcome only because he came with his shirt from the work! but we ask a home deli
14 nov 2022 om 15:38 Adequate
9 nov 2022 om 21:42 Na 1u30min te wachten op bestelling. Ik heb Lamb tikka masala besteld en ik kreeg chicken tikka masala. Dit is echt onbeleefd. Als ik chicken wou dan had ik die besteld. Geen telefoon ontvangen. Rijst 1/3 en dat voor €22. Echt een teleurstelling.
31 okt 2022 om 7:25 We hadden niet spicy gevraagd en het eten was perfect. Net spicy genoeg voor mensen die het niet gewoon zijn. Super lekker gegeten.
3 sep 2022 om 21:00 De bestelling kwam 45 min. te laat. Bovendien kregen we niet wat we besteld hadden. We kregen 3 chicken tikkka masala. We hadden 1 tikka masala en 2 butter chicken besteld. We werden ook niet verwittigd dat de bestelling te laat zou komen! Kan beter!
26 aug 2022 om 22:30 Heel hekker
24 aug 2022 om 23:10 Beste food in gent
24 aug 2022 om 21:33 Heel lekker, warm en verzorgd! Zeker zijn prijs waard. Een echte aanrader voor wie zin heeft in oriëntal
19 aug 2022 om 20:44 Het was niet zo lekker als we gewoon zijn van hier. Alles had minder smaak, vooral de rijst en de kip was aan de droge kant..
16 aug 2022 om 8:47 Lekkere en verzorgde keuken. Porties zijn ok.