TASTE OF INDIA GENT

TASTE OF INDIA GENT Taste of India Gent

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 434 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Taste of India Gent. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2022 om 19:54 Lekker warm en snel
3 mei 2022 om 20:01 Dit keer het eten was heel zoutig,de naan brood was verbrand.we krijgen kip in plaats van lam vlees...
1 mei 2022 om 0:19 IK HEB OM 17u BESTELD WELLICHT ALS EERST IK HAD CHICKEN VINDALOO BESTELD EN HET KWAM HELEMAAL ANDERS TOE PATATEN WAREN ER NIET MEEE DE SAUS WAS NIE HETZELFDE SCHANDELIG VOOR 15€ HET GERECHT WAS ZELF HEEL KOUD !
2 apr 2022 om 19:47 Very good sag paneer! Definitely recommend it
20 mrt 2022 om 23:19 i placed an order for samosa 9 euros. The menu said it is served with channa, but no channa. There wasn't even sauce with the samosa. Then, I ordered rasagulla. Instead, I got gulab jamun.Will never order again from this place.
9 mrt 2022 om 19:51 Het eten was zeer lekker maar we konden het niet via de webstek van Takeaway bestellen - wel via het restaurant zelf. Daarom kon ik mijn bon niet gebruiken, spijtig genoeg.
25 feb 2022 om 20:42 Heel lekker.
24 feb 2022 om 20:36 De beste Indische take-away in Gent tot nu toe!!!
23 feb 2022 om 3:21 Was lekker waarvoor dank.
22 feb 2022 om 18:25 Eten is altijd heel lekker ! , MAAR WEES NIET TE GIERIG MET AARDAPPELTJES ! 3AARDAPPELEN VOOR 15€ KOM OP !
31 jan 2022 om 15:50 Lamsvlees was enorm taai en te weinig vlees in de curry.
30 jan 2022 om 23:50 Heel goed...